Matrassen

Een goede matras voor een zalige nachtrust

Een goede nachtrust begint met een goede matras. Wij bieden verschillende soorten matrassen aan en kunnen deze in verschillende diktes en alle mogelijke maten leveren. Oshi-matrassen staan garant voor een perfecte ondersteuning, een comfortabele houding en het gebruik van duurzame materialen. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid uw matras thuis te testen en indien nodig om te wisselen.

Speciale maten

Het vinden van aangepaste matrassen voor uw mobilhome, caravan of boot kan een lastige klus zijn. Om het u makkelijk te maken hebben wij speciale oplossingen voor u, bijvoorbeeld een bed met afgeronde hoeken. U vindt bij ons voor elke slaapplaats een matras.

Spierziekten

Personen met spierziekten hebben vaak meer behoefte aan een aangepaste matras. Wij willen u graag verder helpen door voor u een aangepaste matras aan te bieden bijvoorbeeld voor personen met fibromyalgie, deze hebben last van spierpijnen en vaak ook van slaapproblemen. Deze aangepaste matrassen zijn zachter maar bieden toch dezelfde ondersteuning als een andere matras. Deze matrassen bieden zo een goede ondersteuning voor uw rug en een goede nachtrust.

Copyright | Contacteer ons | Website door Publivisie