Lattenbodems

voor de beste ondersteuning

Oshi Slaapcomfort biedt u drie soorten lattenbodems aan:

  • Vaste lattenbodems
  • Verstelbare lattenbodems
  • Elektrische lattenbodems

U kan bij ons rekenen op kwalitatieve lattenbodems. Om onze kwaliteit te garanderen maken wij gebruik van een vierzijdig vernist natuurkader van 80mm hoog en worden de bodems voorzien van 28 beuken veerlatten met 4 onderliggende latten in het midden voor extra ondersteuning aan de schouders en het bekken.

Onze lattenbodems zijn in alle maten te verkrijgen en worden steeds voor u op maat gemaakt. Dit kan goed van pas komen voor antieke bedden of andere afwijkende maten waarvoor u moeite heeft om een geschikte lattenbodem te vinden.

Wij geven vijftien jaar garantie op al onze lattenbodems.

Hytrel

De bovenliggende kappen van onze lattenbodems zijn vervaardigd uit hytrel, dit is een innovatief thermoplastisch materiaal. Hytrel is een erg duurzaam materiaal dat makkelijk te vervangen is. Dit materiaal biedt dus heel wat voordelen ten opzichte van plastic en rubber. Plastic is gevoelig aan scheuren en rubber verduurt snel. Wij kunnen tevens de hardheid van alle kappen afzonderlijk instellen.

Elektrische latten

Enkel als u het bed versteld zal er spanning over de latten komen te staan. Hierdoor wordt er een magnetisch veld vermeden waardoor u op beide oren in een gezonde omgeving kan slapen.

Copyright | Contacteer ons | Website door Publivisie