Boxsprings

Voor een zalige nachtrust

Een boxspring is een comfortabel, verend en ventilerend bed of slaapsysteem. Vaak wordt een boxspring ook aangeduid met de term hotelbed, omdat hij in veel hotels voorkomt.

Vrij vertaald is een boxspring een "bak met springveren". Het is dan ook een matras die is gevuld met een verenkern en heeft daardoor de nodige loze ruimte. De loze ruimte zorgt voor extra ventilatie in de matras. De binnenkant van de matras is afgedekt met schuim.

Een boxspring is opgebouwd uit een boxspringonderstel, een boxspring matras en vaak ook een topdekmatras. De combinatie van deze matrassen zorgt ervoor dat de ondersteuning van het lichaam optimaal is en beter te reguleren dan in een enkel matras. Een ander voordeel van een boxspring ten opzichte van bijvoorbeeld een ledikant is dat door de verschillende lagen een boxspring hoger is. Een gemiddelde boxspring is tussen de 40 en 50 centimeter hoog. Het in- en uitstappen van de boxspring verloopt hierdoor vaak eenvoudiger.

Bij ons kan u vertrouwen op boxsprings aan een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook voor het vervaardigen van uitzonderlijke maten kan u bij ons terecht. Wij maken heel uw boxspring zoals u het wenst!

Copyright | Contacteer ons | Website door Publivisie